personal video

Een video met een persoonlijk tintje

15seconds.tv ontwikkelde een uniek concept voor persoonlijke video's: een video met je eigen naam vermeld én eigen content verwerkt.

Deze techniek maakt een video nog leuker, persoonlijker en meer deelbaar. Zo vermengen we persoonlijke content met bestaande content voor de maximale ervaring.

We ontwikkelden een unieke technologie die het mogelijk maakt om snel deze video's te realiseren. Zo werkten we bijvoorbeeld met Coca Cola aan een film waarbij video’s en foto’s werden gekoppeld aan een persoonlijk polsbandje, en verstuurden we direct na een festival een persoonlijke aftervideo. Maar ook klanten als RTL, Fiat, Jupiler en Universal werkten mee aan dit concept.

Contact

Heuvelring 108
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.