animatie

Heldere boodschap in een passend design

De meest effectieve manier om een verhaal op een duidelijke en inspirerende manier te vertellen, is via een geanimeerde video. Zo zorg je ervoor dat de boodschap goed begrepen wordt!

Animatievideo’s heb je in allerlei vormen en maten. Bovendien zijn ze op ontelbaar veel manieren inzetbaar; van 2D- tot 3D-illustraties, en van uitleg- tot merk- en productvideo’s.

Voordat onze illustrators voor je aan het werk gaan, brengen we de doelstellingen in kaart. We kijken niet alleen naar jouw merk maar natuurlijk ook naar de doelgroep. Bij 15seconds weten we als geen ander hoe we deze doelgroep kunnen bereiken en raken.

Wanneer de doelstellingen helder zijn, bepalen we de boodschap en call-to-action van de video. Vervolgens vertalen we dit naar een passend concept en script wat ervoor zorgt dat jouw boodschap op de juiste,inspirerende manier verteld wordt. Dit doen we compleet met creatieve illustraties en natuurlijk geheel in jouw eigen huisstijl.

Wanneer de storyline, het script en stijldesign helemaal naar wens zijn, starten we met de ontwikkeling. Onze illustratoren maken alle onderdelen die vervolgens door de animatoren in de video verwerkt worden. Dit doen we in fases en natuurlijk in samenspraak met de klant.

De animatievideo wordt versterkt met een passende audiotrack, misschien zelfs een voice-over of met gepersonaliseerde elementen: alles om de video zo sterk mogelijk te maken. Zodra de video helemaal naar wens is, kan het verspreiden beginnen. Ook daar kunnen we bij helpen. Onze online traffic-specialisten zetten een video ad-campagne op, om zo het bereik te vergroten. Want onze producties zijn pas klaar als jouw doelgroep is bereikt!

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.