drone video

Spectaculaire dronebeelden

Wil jij een fantastische 4K luchtvideo laten maken? Vlieg dan mee met 15seconds.tv

15seconds.tv is gespecialiseerd in drone video productie voor aftermovies, bedrijfsvideo’s, reisvideo’s, citymarketingprojecten en meer. Wij gebruiken de laatste technieken om een maximaal en adembenemend resultaat te bereiken. Dronebeelden bieden nieuw perspectief, zowel voor de maker als voor de kijker.

Een drone kan opmerkelijk hoog vliegen, waardoor het soms net lijkt alsof je vanuit een vliegtuig neerkijkt op het object of landschap dat je filmt. Ideaal als je vanuit verschillende invalshoeken jouw verhaal in beeld wilt brengen. Daarnaast is een drone ook uitermate geschikt om rondom of tussen object door te filmen.

Ons videoteam maakt daarnaast niet alleen drone-video’s, maar verzorgt ook de nabewerking. Met een goede kleurcorrectie en editing krijg je hoogstaande video’s. Wil je meer weten over de mogelijkheden van luchtvideo’s? 15seconds.tv denkt graag mee hoe we voor jou de ultieme drone video kunnen maken!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van luchtvideo's? 15seconds.tv denkt graag mee hoe we voor jou de ultieme drone video kunnen maken!

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.