Event Video

Event Video

Het is natuurlijk hartstikke leuk om een event te organiseren, maar is het niet nog leuker om al jouw harde werk in een aftermovie te verwerken?

Een aftermovie kan gebruikt worden om alle indrukken van jouw event in een korte video samen te vatten. Op deze manier kan je bezoekers, werknemers, sponsors en anderen betrokkenen nogmaals laten genieten van alle hoogtepunten van jouw event. Want wees eens eerlijk, hoe kan jij jouw event nou beter omschrijven dan daadwerkelijk laten zien hoe fantastisch het was. Aftermovies zijn dan ook uitermate geschikt om nieuw publiek te trekken. Content marketing wordt steeds belangrijker voor evenementen. Laten zien wie je bent, wat je doet en hoe jouw werk ontvangen wordt is een keyfactor voor een succesvol evenement. Sterker nog, veel bezoekers achten een aftermovie tegenwoordig vanzelfsprekend. Bezoekers vinden het leuk om zichzelf terug te zoeken in een aftermovie of anderen te laten zien hoe geweldig het event was. Aftermovies hebben hierdoor een enorm organisch bereik op sociale media. De ideale manier dus om brand awareness en merkbekendheid te creëren.

De kennis van 15seconds.tv reikt bovendien verder dan alleen videoproducties. 15seconds.tv is onderdeel van digital creative agency LiveWall Group. Hierdoor hebben wij de kennis en de kunde om bezoekers een persoonlijke aftermovie te sturen. Dergelijke aftermovies worden voorzien van gepersonaliseerde tekstvelden, foto’s of persoonlijk videomateriaal. Dit maakt de sharability van aftermovies nog waarschijnlijker.

Ook voor andere innovatieve videoconcepten denken wij graag met je mee. Zo kunnen wij je onder meer helpen bij het maken van dronebeelden, het live streamen van jouw event, virtual reality aftermovies en nog veel meer. Heb jij een event waar je graag een event video van wilt laten maken? 15seconds.tv neemt deze taak graag voor je uit handen!

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.