interactieve video

Ga de interactie aan met je publiek

15seconds.tv ontwikkelt samen met moederbedrijf LiveWall Group interactieve videoconcepten. Zo kan het publiek zelf bepalen hoe de video gaat verlopen, of een real time spel spelen voor aanvang van een film.

15seconds.tv ontwikkelt samen met moederbedrijf LiveWall interactieve videoconcepten. Zo kan het publiek zelf bepalen hoe de video gaat verlopen.

15seconds.tv ontwikkelde samen met Pathé Bioscopen een real time battle tussen verschillende steden. Deelnemers kunnen quizzen met hun smartphone, via een mobiele pagina of app. De Pathé-bezoeker bepaalt op deze manier zelf wat er te zien is op het grote doek. Maar ook de GTST kijker kon stemmen hoe een karakter de serie ging verlaten via de GTST Meerdijk App.

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.