personal aftermovie

De hoofdrol in jouw persoonlijke aftermovie

15seconds.tv ontwikkeld de meest persoonlijke aftermovies. Hierin vermengen we content van het event én persoonlijke content zoals foto’s, video’s en je eigen naam.

Wat is een Persoonlijke Aftermovie?

Festivals en events streven naar het creëren van een unieke ervaring. Een persoonlijke aftermovie is een perfecte manier om bezoekers iets extra’s te geven. Want waarom enkel een universele aftermovie aanbieden wanneer deze ook toegespitst kan worden op elke unieke bezoeker? Bij een personal aftervideo vermengen we content van het event met persoonlijke content. Hierdoor creëren we een unieke persoonlijke aftermovie die bezoekers het festival of event laat herbeleven!

Waarom een Persoonlijke Aftermovie?

Naast het creëren van een unieke ervaring zorgt een persoonlijke aftervideo voor engagement en verbondenheid. Door persoonlijke elementen toe te voegen wordt een video niet alleen vaker geopend en afgekeken, maar ook aanzienlijk vaker gedeeld met anderen (gemiddeld 5 keer per video).

Hoe werkt het?

Naast persoonlijke data vullen we de video met beeldmateriaal van het event of festival. Dit beeld materiaal kan worden aangeleverd of we filmen het zelf op elke gewenste locatie. Hierdoor zorgen we voor een mooie impressie en beleving in de video die jouw bezoekers gaan ontvangen. De persoonlijke data die verwerkt wordt in de video kan op verschillende manieren worden verzameld.

De meest unieke mogelijkheid is het verzamelen van content op locatie. Door middel van een interactief camerasysteem en Near Field Communication (NFC)-polsbandjes worden er foto’s en video’s gemaakt. Het werkt als volgt: Bezoekers ontvangen een polsbandje die ze vervolgens op het event of festival scannen door middel van geïntegreerde tablets en readers. Vervolgens registreren bezoekers zich direct via social media of e-mail. Meteen na de registratie worden er unieke foto’s en/of video’s van de bezoeker gemaakt. Na afloop wordt automatisch de persoonlijke aftermovie verzonden met daarin alle user-generated content.

Naast het verzamelen van persoonlijke data op locatie is het ook mogelijk dat bezoekers zelf content uploaden die vervolgens verwerkt wordt in de personal aftervideo. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een integratie op de website of een aparte applicatie. Bezoekers kunnen hierbij zelf de keuze maken welke foto’s en/of video’s ze willen verwerken in de aftermovie.

Daarnaast heb je bepaalde data zoals naam vaak al in huis. Dus waarom deze gegevens niet inzetten om bezoekers op een nog effectievere manier te bereiken of een gerichte boodschap over te brengen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.