personal video

Een video met een persoonlijk tintje

Door technologie, innovatie en creativiteit samen te laten komen, creëren we de meest dynamische video’s

Door de alsmaar toenemende online content massa wordt het steeds lastiger om op te vallen en je doelgroep te bereiken. Gelukkig zorgen innovaties voor nieuwe video mogelijkheden en zorgen dynamische video’s voor maximale conversie.

We ontwikkelden een unieke technologie die het mogelijk maakt om razendsnel dynamische video’s te realiseren. Hierdoor worden video’s nog leuker, persoonlijker en meer deelbaar.

Hoe werkt het?

Op basis van data uit verschillende bronnen maken we automatisch een hele set aan relevante en persoonlijke video’s. Eerst ontwikkelen we een concept met bijpassend template, geheel naar uw eigen wens. Vervolgens importeren we automatisch persoonlijke data. Deze data kan bestaan uit persoonlijke gegevens als naam, maar ook zoekgeschiedenis gegevens of foto en video materiaal. Ten slotte worden er automatisch een hele set aan relevante video’s gerenderd, die meteen in uw platform worden geïntegreerd of klaar staan voor verzending.

De dynamische video’s worden voor talloze doeleinden ingezet zoals remarketing, persoonlijke uitnodigingen en campagnes. Klanten als RTL, Fiat, Jupiler en Universal werkten al mee aan dit concept.

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.