promotie video

Met een frisse blik je product promoten!

Een promotiefilm zal erg helpen om je project, evenement of product bekend te maken bij je publiek. Een beeld zegt namelijk veel meer dan woorden.

Samen gaan we kijken wat de doelstellingen zijn van de promotievideo. Een video voor een evenement is bijvoorbeeld heel anders dan die voor een product. Tevens kunnen we allerlei inhoudelijke keuzes maken. Zo kunnen we op locatie de promovideo opnemen, of de video animeren. Daarnaast kan het een keuze zijn om mensen in beeld te brengen of zelfs een interview toe te voegen. In een eerste gesprek bespreken we graag de mogelijkheden!

Zodra de video helemaal naar wens is, kan het verspreiden beginnen. Ook daar kunnen we bij helpen. Onze online traffic-specialisten zetten een video ad-campagne op, om zo het bereik te vergroten. Want onze producties zijn pas klaar als jouw doelgroep is bereikt!

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.