social video content

Social video content

15seconds.tv produceert spraakmakende, aansprekende en deelbare video content voor social media. Van goed idee tot volledige video formats, : bij 15seconds staat de ervaring centraal.

Kies voor toffe en creatieve manieren om jouw doelgroep te bereiken. Video is hier een goed voorbeeld van: online videoconsumptie is razend populair. Niet alles hoeft paid media te zijn, het wordt steeds meer van belang aansprekende content te maken.

Als onderdeel van LiveWall Group beschikt 15seconds.tv over diepgaande kennis omtrent social content. LiveWall Group is ontstaan vanuit de LiveWall tool, welke gebruikt kan worden om social content van verschillende social media kanalen samen te brengen. Met deze kennis op zak durven wij ons een ware social media expert te noemen. Wij zijn gespecialiseerd in social app development, social content design, social advertisement en dus ook social video producties.

Wij helpen je graag met een standaard format, een film op maat of losstaande concepten die een eigen online leven kunnen leiden. Ons team heeft alle expertise in-house, zodat we snel kunnen schakelen. Dat is essentieel in een online omgeving die vraagt om spot-on content en actualiteit. Het online team bedenkt en realiseert concepten, plant draaidagen, ontfermt zich over editing, productie, kleurcorrectie en tenslotte over de distributie.

Daag jij ons uit om samen met je merk of bedrijf de volgende stap te zetten?

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.