travel video productie

Wereld vol beleving

15seconds.tv is gespecialiseerd in de productie van reisvideo's. Zo brengen we op een fascinerende, mooie en eigen manier bestemmingen in beeld. Zowel voor ons eigen label TripTube, als voor onze klanten.

MetHet 15seconds-productieteam gebruikt de beste technieken om een aansprekend verhaal over een stad, land of locatie te maken. Dit, in combinatie met sterke storytelling, zorgt voor een nog betere promotie van de bestemming. We richten ons hierbij op high-end video’s om een zo goed mogelijk beeld weer te geven.

We laten ons graag uitdagen om een nieuwe bestemming te verkennen!

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.