360 graden video

Kijk om je heen met 360 graden video

15seconds.tv maakt video in 360 graden zodat je helemaal om je heen kunt kijken in een omgeving of film.

Deze 360 graden video's kunnen bekeken worden met een Oculus Rift of Google Cardboard. Dit heeft een rijke ervaring aan de kijker en geeft het gevoel alsof je er zelf echt bent.

Ons team van filmmakers, editors en producers heeft als missie de maximale 360 graden video beleving te realiseren. Zo maken de beste 360 videoproducties voor marketing, als webcast of als online content. Ook kunnen we een 360 video applicatie realiseren.

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.