Coca-Cola

Call-to-action voor bottle activatie Coca Cola

Activatievideo

Na een succesvolle Coca-Cola activatie tijdens de zomerfestivals door Chase en LiveWall, besloot Coca-Cola het concept in 2017 naar het volgende niveau te brengen. Hierbij werd er meer ingezet op het promoten van Coke Zero. 15seconds maakte een activatievideo om uit te leggen hoe het werkt.

De activatie

De activatie bestond uit meerdere bottles met daarin een tablet en deze worden over het festivalterrein verspreid. Bezoekers krijgen bij de aankoop van een glas Coca-Cola op het festival een persoonlijke Coca-Cola armband met NFC chip. Dit bandje kunnen ze scannen bij de bottles.

Zodra bezoekers dit doen, moeten ze zich registreren om vervolgens op de foto te gaan. Na de foto gemaakt te hebben, kunnen ze 1 credit op hun bandje zetten door deze opnieuw te scannen. Vervolgens gaan ze naar de Coca-Cola stage. Daar kunnen ze hun bandje opnieuw scannen om de credit in te leveren voor een spin aan het digitale rad. Op dit rad zijn diverse Coca-Cola goodies opgenomen, welke gewonnen kunnen worden door aan het rad te draaien.    

Tijdens de festivalzomer waren de bottles op diverse festivals te vinden. In totaal is er tijdens 35 festivaldagen geactiveerd, met in totaal ca. 12.000 deelnemers.

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video