Goede Tijden, Slechte Tijden

Meerdijk app

In app video

Om de fans van GTST nog meer kans te bieden om 24 uur per dag met hun favoriete serie bezig te zijn, ontwikkelen we de Meerdijk app. In de app zie je extra video's die je niet op tv ziet, ontdek je als eerste nieuwe verhaallijnen, bekijk je flashbacks en maak je als eerste kennis met nieuwe personages.

Goede tijden, slechte tijdens is een Nederlandse soapserie die al sinds 1990 elke werkdag wordt uitgezonden op RTL 4. Deze soap vindt plaats in het fictieve plaatsje Meerdijk. Elke werkdag kan de kijker weer smullen van uiteenlopende intriges en dramatische gebeurtenissen.

Als GTST fan is de GTST Meerdijk app onmisbaar op je smartphone. Via de gratis app, die beschikbaar is voor iOS en Android, worden nieuwe acteurs en actrices bekend gemaakt en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe verhaallijn. Gebruikers van de app krijgen door middel van het spelen van verschillende games en het oplossen van raadsels, toegang tot unieke content in de vorm van flashbacks en sneak-peaks. Het fotoboek van Jef vormt de storyline van de app. Met dit album gaat Jef langs bij (oud) bewoners om samen terug te blikken en om samen herinneringen op te halen. De gebruiker krijgt in de app verschillende uitdagingen op zijn pad. De inhoud van de spellen loopt zeer uiteen. Van het op zoek gaan naar Jef's eigendommen in de Koning, tot het ontcijferen van Rick's telefoonnummer, tot het maken van een rebus. Ook heeft de gebruiker toegang tot een uniek video archief. De app wordt continu voorzien van verrassende nieuwe content.

De Meerdijk app loopt parallel aan de serie op TV. Het nieuwe GTST platform is een logisch vervolg op de televisieserie en de eerdere applicaties en games die rondom de zomercliffhangers vele trouwe fans aan zich wisten te binden. De app betrekt de kijker nog actiever bij de populaire serie. Door zowel de serie te bekijken als de app te volgen krijgt de kijker toegang tot al het beschikbare en exclusieve GTST-materiaal. Meermaals per week wordt er nieuwe content aan de app toegevoegd.

15seconds.tv ontwikkelde video content voor in de app. 

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video