Essent

Video advertenties & fotografie

Innogy IT Traineeship

Innogy, het moederbedrijf van Essent, heeft 15seconds.tv gevraagd te voorzien in tof campagnemateriaal om het IT Traineeship te promoten en zo dé juiste kandidaat te vinden. De campagne is gericht op social media, daar is het concept ook op afgestemd.

USP's
De verhaalijn van de video is tot stand gekomen door de meest aansprekende unique selling points van het traineeship te verzamelen en door te vertalen naar aansprekende scenes. We maken hiervoor gebruik van fotografie en motion graphics.  Deze worden ge-edit in een stijl die perfect aansluit op de doelgroep. 

Fotografie
Naast de videoadvertentie hebben we ook voorzienin passende fotografie, copy en statische beelden, zo is de campagne helemaal compleet!

Innogy
Innogy is een energiebedrijf dat met meerdere merken actief is op de Nederlandse en Belgische energiemarkt. Op die manier bedienen ze uiteenlopende doelgroepen met slimme, digitale en duurzame oplossingen. Voor hun merken Essent, energiedirect.nl, Powerhouse en Essent.be hebben ze een stevige ambitie geformuleerd om een leidende rol in de energiemarkt te spelen.

 

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video