Intratuin

Video formats

Productie van DIY videoformats

Intratuin is met 30% marktaandeel in tuincentra marktleider. 15seconds.tv is partner van Intratuin op het gebied van het doorvertalen van hun identiteit, producten en kennis via de online kanalen aan de hand van het verspreiden van goede videocontent.

Intratuin heeft meer dan 60 vestigingen om de Nederlandse, Belgische en Duitse markt te bedienen. Gezien het grote assortiment en de ruime ervaring helpt 15seconds.tv Intratuin om zich als kennis- en inspiratiepartner van de grote afzetmarkt de positioneren. 

Strategie

Bijna alle content dat online wordt geconsumeerd is tegenwoordig video. 15seconds.tv heeft  een contentstrategie opgesteld voor Intratuin. De strategie bestaat uit een contentkalender welke is gebaseerd op de geplande promoties, seizoenen en bekende dagen. 

Per format worden verschillende video edits opgeleverd, zodat de video's perfect aansluiten op de verschillende kanalen zoals de website, Facebook, Instragram en YouTube. 

DIY video's

Je kan niet meer zonder. Bouwmarkten, tuincentra en leveranciers helpen de consument via online video content aan voorbeelden en inspiratie. 15seconds.tv produceert gedurende het hele jaar een DIY serie waarin tuinierend Nederland wordt geinspireerd en geinformeerd over het maken van bloemstukken, cactussen, veldboeketten en meer. 

Tuintips

Onder het Tuintips format vallen "hacks" voor in de tuin. Weet jij hoe je moet stekken? Hoe je kamerplanten moet verzorgen? Of hoe je gereedschap moet onderhoud? Bekijk dan deze serie! 

Leven in de tuin

In leven in de tuin wordt je meegenomen in wat er zich afspeelt in elke tuin in Nederland. In één van de series vertelt Nico de Haan in een aantal korte video's over biodiversiteit in de tuin. In de serie worden tips gegeven over hoe je vogels aantrekt, maar wordt ook informatie gegeven over variatie in beplanting en en veiligheid. 

 

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video