Intratuin

Kerst campagne

Long-form commercial en personal video

"Kerst creëer je samen" is de kerstspreuk van Intratuin. Samen met 15seconds.tv dus! Naast een long-form commercial kunnen Intratuin-fans ook gebruikmaken van een speciale webpagina om een persoonlijke kerstvideo te genereren en is er een compleet GIFstickerpakket te vinden via GIPHY.

Co-creatie
De commercial is op een bijzondere manier tot stand gekomen. Zo hebben we middels social media de Intratuin-fans een aantal keuzes voorgelegd en laten stemmen op zijn/haar favoriete verhaallijn, want kerst creëer je samen! 

Persoonlijke kerstboodschap
Naast de commercial maken we de campagne compleet met een online activatie waarmee je een persoonlijke kerstboodschap kunnen versturen. Via https://kerstwens.intratuin.nl/#home kan iedereen een kerstwens schrijven en opsturen naar iemand die voor hem of haar dierbaar is. Deze persoon ontvangt een video met daarin de kerstboodschap. 

Stickerpakket
A
ls klap op de vuurpijl lanceren we ook een branded GIPHY stickerpakket met speciale Intratuin kerststickers. Deze kunnen vrij gebruikt worden bij alle apps die gebruikmaken van GIPHY GIFs, zoals Instagram stories. 

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video