DenkProducties

MBA in één dag

Kom ook naar MBA in één dag persoonlijke video uitnodiging

DenkProducties organiseert al 15 jaar MBA in één dag, samen met Ben Tiggelaar. Maar aan al het moois komt een eind. In april 2019 wordt namelijk de allerlaatste MBA in één dag georganiseerd. Ter ere van deze speciale gelegenheid ontvangen de genodigden, in samenwerking met 15seconds.tv, een gepersonaliseerde video-uitnodiging.

Persoonlijk
De gepersonaliseerde video’s die zijn ontwikkeld, worden door DenkProducties zelf verstuurd naar meer dan 11.000 genodigden. Daarnaast heeft 15seconds.tv een ook een bijbehorende campagnepagina ontwikkeld. Op deze pagina kunnen de genodigden zelf een persoonlijke video creëren en versturen naar collega’s, familie, vrienden en meer. Deze tweeledige campagne is een goed voorbeeld om engagement te creëren en deelnemers in te zetten om bereik te vergroten.

Locaties
15seconds.tv heeft de beelden voor de persoonlijke video opgenomen bij BNR Radio, het Beatrix Theater en zelfs onderweg tijdens de rit die deze locaties verbindt. De allerlaatste MBA in één dag zal namelijk georganiseerd worden in het Beatrix Theater. Een fijne samenwerking met DenkProducties en een goede voorbereiding, zorgen voor de zeer aansprekende video als eindresultaat.

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video