Citymarketing Tilburg

Ondernemersakkoord

Stimuleringsfonds promo video

Citymarketing Tilburg, biedt externe partijen videomodules aan, die hun zichtbaarheid in Tilburg en omgeving vergroot. Het ondernemersakkoord (geïnitieerd door de gemeente Tilburg) heeft het Stimuleringsfonds Arbeidsmarkt Midden-Brabant opgericht. 15seconds.tv heeft een promotievideo opgenomen en ge-edit die zorgt voor meer brandawereness rondom het Ondernemersakkoord en haar Stimuleringsfonds voor ondernemers.

Stimuleringsfonds
Het Stimuleringfonds ondersteunt werkgevers die extra werkgelegenheid willen creëren voor mensen met (enige) afstand tot de arbeidsmarkt. Ze willen meer bekendheid aan het fonds geven en nieuwe ondernemers in Midden Brabant aanspreken.  Dit door een video te ontwikkelen die de ondernemers aanspreekt om gebruik te maken van het fonds.   

Samenspraak
15seconds.tv bedenkt het concept voor de video in samenspraak met de klant en vergroot de bekendheid rondom het Stimuleringsfonds. De video betreft drie verschillende bedrijven die reeds gebruik hebben gemaakt van het Stimuleringsfonds en hiermee nieuwe technieken hebben kunnen toepassen en werkgelegenheid hebben gecreëerd voor mensen (met een afstand tot de arbeidsmarkt). 

Opdracht
15seconds.tv zorgt voor het concept, de shoot, animaties en edit van de promo video. 

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video