food video productie

Video's waarvan je gaat watertanden!

15seconds.tv is gespecialiseerd in de productie van online food video's. Kort, krachtig en lekker.

15seconds.tv zette het eigen kanaal Foodie Channel op. Hierop publiceren we wekelijks 2 of 3 nieuwe foodvideo's en recepten die we filmen met vooraanstaande bloggers. De snackable video’s zijn goed voor miljoenen views.

Een foodvideo is erg gevarieerd. Denk aan een how to, een combinatie met lifestyle of interviews met populaire foodbloggers. We namen met Foodie Channel meer dan 50 onafhankelijk video's op en tal van filmpjes met vooraanstaande food-merken.

Niet alleen produceert 15seconds de video, ook denken we mee met onze foodies om de beste #foodporn #fitgirls #instafood en #cheatmeals-video's te produceren. Op basis van je merk bepalen we welke recepten het beste aansluiten op de doelgroep.

De Food-video's produceren we voor alle kanalen, zoals Facebook, Instagram en Youtube. Elk met een eigen twist zodat ze precies aansluiten bij zowel het kanaal als de doelgroep.

Contact

Sint Josephstraat 133
5017 GG
Tilburg
Tel: +31 13-7113708
info@15seconds.tv

Enkele van de cases

wij zijn 15seconds.tv

Met een unieke twist, innovatie, snel schakelen en meedenken produceren wij de leukste, meest deelbare online video content.

15Seconds.tv is de videoproductie afdeling van LiveWall. We bedenken en produceren online video, variërend van reclamevideo, tot social content of volledige formats. Door onze online focus staat innovatie voorop. Van 360 video, tot virtual realitie tot gepersonaliseerde video's, wij zoeken altijd de grenzen op van de mogelijkheden om de maximale ervaring te realiseren.

15seconds is onderdeel van de LiveWall Group. Een bedrijf met alle kennis en ervaring op gebied van online platformen in huis. Vanuit de kantoren in Tilburg en Londen creëert LiveWall voor nationale en internationale klanten interactie rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.