Fitgirlcode

Becel

Foodvideo's

Om je te laten zien hoe makkelijk het eigenlijk is om je eigen (vegan) margarine te maken, heeft Fitgirlcode een superlekker recept met pumpkin spice gemaakt. Wij van 15seconds.tv maakten er een handige how to van!

Je smeert de margarine heerlijk op je broodje en topt ‘m af met stukjes gegrilde pompoen en pompoenpitjes. Een beter begin van de dag bestaat bijna niet!

FitGirlCode
FitgirlCode is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde online community van fitte en gezonde vrouwen. Fitgirlcode geeft vrouwen de handvatten om als een echte ‘Fit Girl’ door het leven te gaan. Of je nu aan het begin staat van jouw fit journey of dat je net dat laatste duwtje in de rug nodig hebt voor die staalharde buikspieren, de Fitgirlcode community steunt je door dik en dun! 

Niet de eerste keer
15seconds.tv heeft al  eerder voor FitGirlCode een video gemaakt. Deze was goed ontvangen en daarom hebben ze ons gevraagd om nog een video samen met ze te maken voor Becel. Het onderwerp van de video is zelf margarine maken, om zo te laten zien hoe eenvoudig en basic Becel margarine eigenlijk is. 

Opdracht
De aanleiding voor deze video kwam van Becel af. Zij wilden laten zien hoe natuurlijk en eenvoudig hun margarine is. Daarnaast wilden ze laten zien dat je er heerlijke recepten mee kunt bereiden. De video is ingezet in december en heeft daarom een herfst/winterse uitstraling. Het recept en de props zijn op het seizoen afgestemd. Het recept is door FitGirlCode bedacht en in de video opgemaakt. 15seconds.tv heeft de opnames en edit verzorgt. Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video