Hands Off My Chocolate

Nationale Dag Voor Jezelf

Aftermovie

Op 1 oktober is het De Nationale Dag Voor Jezelf. Een nieuwe feestdag, speciaal in het leven geroepen door Hands Off My Chocolate. Om deze dag te vieren, organiseerde Hands Off My Chocolate een toffe activatie waarbij fans de kans kregen om te badderen in een bad vol chocoladerepen. 15seconds.tv kreeg de eer om deze dat vast te leggen in een flitsende aftermovie!

Hands Off My Chocolate
Hands Off My Chocolate maakt heerlijke, eerlijke Belgische Chocolade repen. De repen zijn te lekker om te delen, behalve met jezelf dan, en bestaan uit 14 chocoladerondjes die stuk voor stuk jouw naam dragen: ‘mine!’. 

Nationale Dag Voor Jezelf
Ruim twee derde van de Nederlanders blijkt het moeilijk te vinden om zichzelf op de eerste plek te zetten. We zijn vaak geneigd onszelf op nummer 2 te zetten. Willen wij dat? Nee. Ruim tweederde van de deelnemers zou vaker voor zichzelf willen durven kiezen en zelfs driekwart zou vaker een moment voor zichzelf willen hebben. Het hele jaar door denken aan anderen en stilstaan bij alles en iedereen kan soms vermoeiend worden. De persoon om wie je hele leven draait, JIJ, wordt daardoor bijna vergeten. Bijna, want Hands Off My Chocolate zet jou vanaf nu op 1 oktober op nummer 1. Een fantastische feestdag, en  15seconds.tv had de eer om dit vast te leggen op video. 

 

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video