Intratuin

Biodiversiteit

Social content

Voor een nieuwe campagne van Intratuin heeft 15seconds.tv social content ontwikkeld met het thema biodiversiteit voor verschillende online kanalen. Zo zijn er sliders, quizjes en gamification posts gemaakt voor Instagram, Instagram Stories en Facebook.

Biodiversiteit
Met de campagne wil Intratuin meer mensen informeren over biodiversiteit. Denk hierbij aan de bodem, dieren en planten in je omgeving. Voor deze campagne heeft 15seconds.tv passende en inspirerende social content gecreëerd die inzetbaar is voor Instagram, Instagram Stories en Facebook.

Instagram posts
Voor op Instagram heeft 15seconds.tv slider posts gemaakt per topic (biodiversiteit bodem, dieren en planten). Voor ieder onderwerp is er een slider ingericht.Daarnaast zijn er ook nog losse posts gecreëerd met het doel om informatief maar ook fun te zijn. Zo is er een variant met een zoek de verschillen, een zoekplaat, een woordpuzzel en een route puzzel.

Instagram stories
Voor Instagram heeft 15seconds.tv stories gemaakt in de vorm van quizjes. Een quiz is de perfecte manier om kennis over te brengen. Naast interactieve vragen waar de gebruiker mee kan spelen, komt er ook een expert namens Intratuin aan het woord om het juiste antwoord uit te leggen. Deze quizjes gaan over dezelfde topics als de posts namelijk biodiversiteit, bodem, dieren en planten.

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video